Herman de Haan group

Bedrijven

Kiest u voor Herman de Haan Group, dan kiest u voor een hoger bedrijfsrendement. Wij helpen u bij het optimaliseren van uw processen op de werkvloer. Waar mogelijk brengen we de kosten omlaag en besparen we tijd. Elke dag gaan we aan het werk met één doel: het rendement van onze klanten verhogen.

Bekijk hier uit welke bedrijven Herman de Haan Group bestaat.

De Haan

Palletindustrie

De Haan Palletindustrie startte in 2008 en is inmiddels uitgegroeid naar een duurzaam, ondernemend, vooruitstrevend bedrijf dat jaarlijks miljoenen pallets, palletbokken, exportverpakkingen en transportkisten produceert.

Vanuit twee locaties met een team van ruim 50 medewerkers staan we klaar voor klanten in tal van sectoren en branches. Want overal waar iets vervoerd moet worden, zijn onze producten het ideale transportmiddel.

Ga naar website
De Haan Palletindustrie
De Haan Bedrijfskleding en techniek
De Haan

Bedrijfskleding en techniek

De Haan Bedrijfskleding & Techniek levert professionele bedrijfskleding van topkwaliteit waarin medewerkers veilig en professioneel kunnen werken. Ook vindt u bij ons een ruim assortiment in gereedschap, machines en technische materialen. Bedrijven uit allerlei branches en sectoren kunnen bij ons terecht.

Ga naar website
De Haan

Farmservice

Al meer dan een kwart eeuw voorziet De Haan Farmservice veehouders van hun agrarische benodigdheden. Met onze vrachtwagens ingericht als rijdende winkels, bezoeken onze verkoopadviseurs vele veehouderijen.

Via de webwinkel Agridiscounter kunnen veehouders altijd en overal een bestelling plaatsen. Dat bespaart tijd en geld. Zo behalen we samen het maximale rendement. 

Ga naar website
De Haan Farmservice
Pallethandel De Boer
Pallethandel

De Boer

Sinds de zomer van 2021 is Pallethandel de Boer in Zaandam onderdeel van De Haan Group. De krachten van dit bedrijf worden gebundeld met die van De Haan Palletindustrie om te blijven doorgroeien. 

Veel bedrijfsactiviteiten komen overeen, maar in Zaandam hebben ze veel kennis en expertise van exportverpakkingen. Door toevoeging van deze activiteit, bieden we een totaalconcept voor industriële verpakkingen.

Ga naar website
Agridiscounter.nl

Webshop

Agridiscounter.nl is dé online shop voor agrarische benodigdheden. U vindt in deze webshop onder andere:

  • een groots assortiment voor de melkveehouderij en rundveehouderij
  • producten voor de verzorging van uw paard, pony, hond en kat
  • en alles voor uw tuin, stal en erf. 

Eenvoudig online besteld en snel thuisbezorgd. Bekijk het ruime aanbod op Agridiscounter.nl.

Ga naar website
Agridiscounter.nl Webshop
UPC Pallethandel
UPC

Pallethandel

Sinds juni 2023 is UPC Pallethandel BV onderdeel van De Haan Group. Samen met De Haan Palletindustrie en Pallethandel de Boer bundelen ze de krachten om te werken aan het gezamenlijke doel: een sterke betrouwbare landelijke speler zijn die een totaalconcept biedt voor duurzame houten verpakkingen.

Ga naar website
Contact met ons?

Stel een vraag

Herman de Haan
Herman de Haan
Directeur
Onze website maakt gebruik van cookies om uw browse-ervaringen op onze website te verbeteren en om ons websiteverkeer te analyseren. Gaat u voor een optimaal werkende website? Kies dan voor Accepteren. Bekijk voor meer informatie onze privacy verklaring.