Herman de haan group

Werken bij

De bedrijven binnen Herman de Haan Group verschillen misschien qua activiteiten van elkaar, maar de cultuur en sfeer zijn overal hetzelfde. De termen no-nonsens, nuchter, behulpzaam en aanpakken vind je overal terug. Alleen samen behalen we het maximale rendement. Je interesse gewekt? Bekijk snel of er een geschikte vacature voor je tussen zit.

Herman de Haan Group

Onze cultuur

Wij beloven onze klanten maximaal rendement. Dat lukt alleen als onze medewerkers daar volop achterstaan. We zorgen daarom voor een fijne sfeer en cultuur waarin iedereen zichzelf kan zijn, maar gaat voor anderen en het team. We denken met elkaar mee en helpen elkaar vooruit. Een kritische houding hoort daarbij, maar wel opbouwend. Alleen zo behalen we samen ons doel.

De collega's die bij ons werken, zijn trots op het bedrijf. Dat komt vooral omdat ieders bijdrage zichtbaar meetelt. Daarbij kennen we veel klanten persoonlijk en dat maakt het werk een stuk leuker.

Wil jij ook werken in een prettige, gemoedelijke werkomgeving? In kleine hechte teams? In een rol waarin je echt meetelt? Dan zit je bij Herman de Haan Group goed.

“Bij Herman de Haan Group werk je in een leuke werkomgeving met een fijn team. Je krijgt de mogelijkheid om eigen initiatief te tonen en kansen te pakken. Door dit vertrouwen biedt de organisatie tal van doorgroeimogelijkheden en werk je iedere dag aan de mooiste producten en diensten voor onze klanten.”

Janwillem van Wendel
Bedrijfsleider De Haan Farmservice
Contact met ons?

Stel een vraag

Ria Hassink
Ria Hassink
Controller
Onze website maakt gebruik van cookies om uw browse-ervaringen op onze website te verbeteren en om ons websiteverkeer te analyseren. Gaat u voor een optimaal werkende website? Kies dan voor Accepteren. Bekijk voor meer informatie onze privacy verklaring.