Versterking van het team: welkom Marilyn

Bij De Haan Bedrijfskleding & Techniek zetten we ons elke dag in om medewerkers van onze klanten veilig en comfortabel in hun bedrijfskleding te laten werken. We mogen steeds meer bedrijven voorzien van professionele bedrijfskleding. De groei zit erin en dat vraagt om versterking van ons team. Daarom zijn we blij dat ons team is uitgebreid. Graag laten we u kennismaken met Marilyn van Riesen. We stellen haar 4 vragen.

Marilyn, kun je jezelf kort voorstellen?

Ik ben Marilyn van Riesen en ik woon in Genemuiden. Ik ben getrouwd en we hebben drie zoons. 

Hoe kom je bij De Haan Bedrijfskleding & Techniek terecht?

Op Facebook zag ik een vacature voorbijkomen. Die sprak me aan. Ik heb gesolliciteerd en nu zit ik hier alweer 8 maanden. Ik heb het erg naar m'n zin en heb er dan ook zeker geen spijt van!

Wat doe je precies in jouw functie?

Het werk wat ik doe, is heel afwisselend. Dat maakt het meteen ook zo leuk. De ene dag help ik met het bedrukken van kleding. De andere dag help ik klanten op ons online platform ADAMM. Op dit platform kunnen de medewerkers van het bedrijf kleding bestellen.

Wat vind je het leukst aan jouw functie? 

De afwisseling! En ik heb het ook enorm naar m'n zin omdat de collegialiteit hier super is. Dat vind ik belangrijk, want zo kunnen we goed samenwerken en onze klanten tevreden houden. Het geeft me een goed gevoel om bedrijven met kleding te zien die wij bedrukt hebben.

Kennismaken

Weten wat De Haan Bedrijfskleding & techniek voor uw bedrijf kan betekenen? Neem gerust contact met ons op, dan gaan we graag vrijblijvend het gesprek aan. Zoek je juist een andere uitdaging en wil je ook zo enthousiast zijn over je functie? Bekijk dan snel onze vacatures of er iets geschikts voor je tussenzit.

Contact met ons?

Stel een vraag

Dirk van den Berg
Dirk van den Berg
Commercieel manager
Onze website maakt gebruik van cookies om uw browse-ervaringen op onze website te verbeteren en om ons websiteverkeer te analyseren. Gaat u voor een optimaal werkende website? Kies dan voor Accepteren. Bekijk voor meer informatie onze privacy verklaring.